Gas.be keert een premie uit voor de renovatie van collectieve schoorstenen in appartementsgebouwen die wordt uitgevoerd om er individuele condensatieketels op aardgas op aan te sluiten. De premie bedraagt 300 euro per aangesloten condensatieketel, geldt voor renovaties uitgevoerd na 31 december 2020 en kan per appartementsgebouw oplopen tot maximum 15.000 euro.

  • Deze premie heeft op datum van 15 maart 2022 nog voldoende budget in Wallonië bij zowel distributienetbeheerder Resa als Ores.

Is het vervangen gastoestel meer dan 20 jaar terug geïnstalleerd? Dan geven de distributienetbeheerders je klanten nog graag een extra duwtje in de rug met een premie van minstens 500 euro bij het plaatsen van een nieuwe aardgascondensatieketel.

  • Deze premie is op 15 maart 2022 enkel nog beschikbaar in Brussel op het grondgebied van Sibelga en nog in heel beperkte mate op het grondgebied van Ores. Maar het beschikbare budget voor ORES cliënten raakt snel op en de premies zullen nog worden toegewezen op basis van de volgorde van indiening van de dossiers totdat het budget op is.
    • UPDATE 22/04/2022: Het beschikbare budget voor Ores klanten is op.

 

https://premie.gas.be/nl/

Print Friendly, PDF & Email
SHARE

Zoeken

Meer berichten