Ons kwaliteitslabel Cerga heeft een nieuw logo.

Denk je nu: ‘Mooi, maar waarom eigenlijk?’

We moeten jou niet vertellen dat er heel wat beweegt op het gebied van klimaatmaatregelen en de energietransitie. Er zijn de lokale, nationale en Europese doelstellingen om klimaatneutraal te worden, er zijn geopolitieke spanningen, er zijn de stijgende energieprijzen, er zijn tal van initiatieven rond hernieuwbare energie zoals groen gas of groene waterstof…
Wij geloven erin dat de technologie rond hernieuwbare energie en hernieuwbare gassen kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Cerga beweegt mee met de maatschappelijke trends.

Daarom kozen we voor deze nieuwe stijl. De vormen en kleuren verwijzen naar de nieuwe look van gas.be, waar ook een frisse, nieuwe wind waait. Deze identiteit past perfect binnen ons verhaal van flexibiliteit, transitie en verandering.

Als installateur wil jij dat je klanten in volle vertrouwen voor jou kiezen. Dankzij ons label heb je alles in huis om dat te verwezenlijken.

Want Cerga is en blijft hét kwaliteitslabel voor de professionele gasinstallateur. Daarnaast kan je natuurlijk op ons team blijven rekenen voor informatie en ondersteuning.

De belangrijke rol van (hernieuwbaar) gas in het slagen van de energietransitie. Dat doen we graag samen met jou.

Download hier je Cerga-logo pack.

Gebruik je graag je kwaliteitslabel op je website of in je brochures dan kan je deze hier downloaden in verschillende formaten (.jpg, .pdf en .png formaat met witte achtergrond en .svg formaat met transparante achtergrond). In ons logo pack vind je het logo zowel voor digitaal gebruik als voor print doeleinden. Binnenkort zal je gratis nieuwe stickers kunnen bestellen via ons bestelformulier.

DOWNLOAD HET CERGA LOGO PACK
Print Friendly, PDF & Email
SHARE

Zoeken

Meer berichten